Nyerjük meg együtt a választásokat!

Agrolánc Kft. telephelye

Agrolánc Központ • Fót
 
Értékesítés, alkatrészellátás, szervizszolgáltatás. Irodánk Fóton, az M2 autópálya lehajtójánál található, így a fővárosi csúcsforgalom elkerülésével juthat el hozzánk. Itt megtekintheti kizárólagos joggal értékesítésre kerülő gépeinket és munkaeszközeinket, és mérnök-üzletkötő kollégáink készséggel állnak az Ön segítéségére.
 
Agrolánc Telephely • Zsombó
 
Értékesítés, alkatrészellátás, szervizszolgáltatás. 2015-ben nyitottuk meg Szeged melletti, zsombói irodánkat, ahol a régióvezető irányításával az új gépek és eszközök értékesítésén túl alkatrész árusítással is foglalkozunk. Szervizes kollégáink telephelyi javítást; továbbá gyorsszervizünk ügyfeleinknél látja el a fontos javításokat.
 
Agrolánc Alkatrész
 
Az alkatrészellátás gyors és folyamatos, ami az aktualizált készletünknek és a gyártó cégekkel történõ napi kapcsolattartásnak köszönhetõ. A gyártók a szükséges, megrendelt alkatrészeket legrövidebb 24 óra alatt küldik fóti telephelyünkre. Innen szintén gyorsposta segítségével jut el a felhasználóhoz.
 
Agrolánc Szerviz
 
Az Agrolánc Kft. 1990-es alapítása óta végezzük kizárólagos joggal forgalmazott termékeink garanciális és garanciaidőn túli szervizelését: Antonio Carraro traktorokat, Gianni Ferrari fűnyírókat, Toro gyepfenntartó gépeket, Zöld Gép seprőgépeket, további gépeket, számos mezőgazdasági és kommunális munkaeszközt.
 
 

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642