Nyerjük meg együtt a választásokat!

Állatkert

A zöld környezet karbantartása folyamatos kihívás az állatkertekben, amit a látogatók jelenléte nehezít. A biztonságos üzemeltetés érdekében kifejezetten hatékony gépek, pélédául professzionális, Toro Z-master 6000 típusú fűnyírók  használata szükséges, amelyek kiváló területteljesítménnyel, fordulékonysággal és biztonsággal üzemeltethetők.

 

Az Antonio Carraro Tigrecar robusztus, kompakt erőgépek alkalmasak szállítási és különböző telepi kiszolgálási feladatok ellátására. Hátsó kihajtó tengelycsonkkal, négykerék-hajtással rendelkeznek, munkaeszközök működtetésére is alkalmasak, így bármely állatkert, szőlészet, erdészet számára tökéletes, multifunkciós gép.

 

Ahol pedig a manőverezhetőség és gyorsaság létfontosságú, a Toro Workman GTX elektromos szállítójárművek jelentenek megoldást. A karbantartási feladatok elvégzésére zaj- és szennyezőanyag-kibocsátás mentes üzemeltetés szükséges, hogy az állatokat ne zavarják a benzin- vagy dízelüzemű hangos motorok. A Toro Workman GTX-E típusú elektromos szállítójárművek ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul megfelelnek. Szinte bármely szállítási igényt kielégítenek az egyéni igények szerint összeállítható járművek, amelyek a szállítás mellett a vontatási, hóeltakarítási feladatokat is ellátják. 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642