Nyerjük meg együtt a választásokat!

Iskolák, kórházak, intézmények

Akár önkormányzati tulajdonban lévő intézmények területeinek karbantartásáról, akár magánkézben lévő, egyedi hasznosítású létesítmények fenntartásáról legyen szó, a Gianni Ferrari PG 280 multifunkcionális seprőgépekre biztosan alapozhat. A fűnyíró számos munkaeszközzel kiegészíthető ki, amelyekkel a gyepfenntartási, illetve a téli hó- és síkosságmnetesítési munkák is elvégezhetők.

 

Fákkal, bokrokkal és virágágyásokkal tagolt részek gyors, pontos és minőségi nyírására kiváló megoldást nyújtanak a Toro Z-master 6000 típusú professzionális fűnyírók. A hosszú élettartamra tervezett, megbízható gépeken az extra erős, acéllemez vágóasztalok 70 %-kal tartósabbak a piacon elérhető, hasonló típusú modelleknél. A nedves füvet is biztonsággal nyírják.

 

A gyűjtéses fűnyírási technológia alkalmazása terjedt el településeink kiemelt területein, amely megfelelő erőgéppel és az alapgéphez csatlakozatható eszközökkel gazdaságosan kivitelezhető. Az Antonio Carraro TTR 4400 HST traktorszámos felszerelhető adapterével ideális ezen feladatok elvégzésére. Kiváló területteljesítménnyel rendelkezik, a kisebb területeken és a nagy, nyílt részeken és biztonsággal üzemeltethető.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642