Nyerjük meg együtt a választásokat!

Kastély, műemlék

A kisebb, tagolt részek nyírásához szükséges gyalogkíséretes fűnyíró; a kiemelt helyekre hengerkéses változat. A hengerkéses vágás során a kések nem tépik, szakítják a fűszálakat, hanem az olló nyírási mechanizmusa szerint roncsolás mentesen nyírnak. Így érhető el a tökéletesen egyenletes, látványos felület. Az Allett C34 hengerkéses, tolókaros fűnyíró gép előnye, hogy a fűnyíró egység helyére további, a gyep ápolását végző kazetták cserélhetők.

 

A kiterjedt területek nyírásához nagy területteljesítményű, ráülős berendezések szükségesek, amelyek további eszközökkel bővíthetők ki. A Toro Groundsmaster 3280-D körkéses fűnyíró gépekkel a park teljes területe nyírható. Az alapgépet fűthető fülkével és tolólappal kiegészítve a téli hóeltakarítási munkák is elvégezhetők a járdaburkolatokról, útfelületről.

 

A kastélyok és műemlékek környezetét számos turista látogatja; a lakosok gyalogosforgalma is jelentős. Kiemelkedő figyelmet kell fordítani e területek tisztaságra, amelyhez környezetbarát berendezések használata szükséges. A Green Machines GM1ze elektromos hulladékfelszedő gép a nap bármely szakában üzemeltethető; zaj kibocsátása nélkül dolgozik. A legszűkebb helyekről is begyűjti a 240 literes (szabvány) konténerbe a hulladékot.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642