Nyerjük meg együtt a választásokat!

Kerékpárutak

A megépített kerékpárutak biztonságos használatához a szilárd felületet takarítani, az út melletti füves részt nyírni kell. A Gianni Ferrari PG 280 D gyűjtőtartályos berendezéseken az extra erős felépítésű fűnyíró asztalok maximálisan, a szegély melletti részt is nyírják, illetve a közlekedési felület kialakításától függően akár a fűnyíró asztal széle a görgőkön az útfelületen halad, így nem marad vágatlan rész; a felületre kerülő kaszálékot pedig nagy teljesítményű turbina maximálisan begyűjti.

 

Az új 33 cm munkaszélességű, akkumulátoros Toro Power Plex damilos fűkaszával pontos széleket lehet vágni a gyep és a járda számára, hiszen egy mozdulattal elforgatható a vágófeje így szegélyvágóvá alakítható. Állítható munkasebességgel rendelkezik, amivel beosztható, hogy nagy teljesítmény vagy hosszabb munkaidőt szeretnénk elérni. Standard akkumulátorral felszerelve akár 40 percig is működtethető az eszköz, a nagyobb akkumulátorral megközelítőleg kétszer ennyi ideig. 

 

A keskeny kerékpárutak burkolatának takarítására speciális, kisméretű és professzionális, Green Machines 424 HS Zöld Gépek kiválóan alkalmas. A seprés mellett a hosszú felszívó csőnek köszönhetően a terek, vagy parkolók szűkebb részeinek – padok alatt, virágágyások mögött, hulladékgyűjtők, tereptárgyak körül - hatékony takarítását is elvégzik.  A kétszintű szűrőrendszer a légáramból kivonja a port, így tiszta levegő jut vissza a környezetbe.

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642