Nyerjük meg együtt a választásokat!

Magyar Falu Program Gépei - 2021

Magyar Falu Programban ismét lehetséges lesz új eszközök, munkagépek beszerzésére pályázni! Ezek a gépek nagyban hozzájárulnak a közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek fenntartásához, gondozásához. Támogatható lesz erőgépek/traktorok, ágaprítók, fűnyírók, szárzúzók, homlokrakodók és egyéb kisebb munkaeszközök beszerzése is.

 

Ízelítő a 2020-as sikerekből

Magyar_Falu_program_sikerek_Agrolánc

 

Rendeljen tőlünk:
 

Antonio Carraro Tigre 3800 kompakt traktor

Az új 3800-as típusú traktor egy kompakt és hatékony erőgép. Állandó összkerékhajtással rendelkezik, teljesítménye 25,7 LE. Az ACTIO alvázzal a folyamatos talajtapadás biztosított, ennek köszönhetően biztonságos és kényelmes a traktor. Kiválóan alkalmas kisebb gazdaságoknál felmerülő mezőgazdasági, és települések körül felmerülő kommunális feladatok ellátására is. Opcióként felszerelhető fülkével és extra hidraulika-rendszerrel is.

 

A szilárd burkolatú felületek tiszta, pormentes állapotban tartására nyújt megoldást a Gianni Ferrari PG 280 D típusú multifunkcionális seprőgép. A járdafelületek és utak takarítása mellett a műfüves sportpályák seprése is elvégezhető e modellekkel. További munkaeszközökkel kiegészítve a vendéglátó helyek füves területei is karbantarthatók a PG gépekkel.

 

A Caravaggi BIO 230 típusú aprítógép egy új kombinációjú késes-kalapácsos aprító-egységgel rendelkezik, mely közvetlenül egy állítható kifúvókéményhez csatlakozik. A viszonylag kis méretű BIO 230-as gép nagy előnye a 10 cm-es aprítható méret, és a nagy aprítási teljesítmény. Ideális önkormányzatok és kisebb vállalkozások részére. A gép leginkább egyenes szálas anyagok aprítására alkalmas, felszerelhető közúti alvázzal, és teljesen önjáró berendezéssel.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642