Nyerjük meg együtt a választásokat!

Repülőtér

Kimagasló területteljesítmény eléréséhez a Toro Groundsmaster 5900-D körkéses fűnyírói kiváló megoldást kínálnak. A 488 cm széles vágóasztalok és a 99 LE-s, biodízel-üzemanyag felhasználására alkalmasmotor 15 perc/hektár területtel végeznek. A vágóegységek külön-külön, egymástól függetlenül mozgathatók, így a tereptárgy kikerülése munka közben a gép megállítása nélkül végezhető. A berendezés fűthető fülkével és hómaróval a téli munkákat is elvégzi.

 

Az Alké ATX 340E elektromos autói számos variációban készülnek, amelyek a repterek teher- és személyszállítási feladatait is mind megoldják: 2 vagy 4 személy, csomagok vagy akár élelmiszer szállítását. Egyes modellek különösen veszélyes környezetben is közlekedhetnek - robbanásbiztos minősítéssel rendelkeznek – közvetlenül a repülőgép mellé hajthatnak.

 

Az utasok biztonsága érdekében a repülőtér területén a levágott kaszálékot fel kell szedni a felületről. Nagy teljesítményű, professzionális eszköz szükséges, amely felsepri és fel is szívja a nyesedéket. A Trilo S3 típusú professzionális, multifunkcionális vákuumos seprőberendezés csavartkéses vágóegységgel szerelve egy menetben nyírja és gyűjti a növényeket. A 3 m3 kapacitású tartály kiváló hatékonyságot garantál.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642