Nyerjük meg együtt a választásokat!

Temető

A temetőn belüli személyszállítási feladatokra jelent megoldást a Club Car gyártmányú, Villager típusú elektromos járművek használata. A 4, 6 vagy akár 8 személyes járművek napvédő tetővel és platóval kiegészítve is elérhetők. Egy feltöltéssel egész nap üzemeltethetők, így a látogatók szállítási igényei maximálisan kivitelezhetők. Egyéb feladatokra speciális modellek rendelhetők.

 

A szállítási, karbantartási feladatok elvégzésére zaj- és szennyezőanyag-kibocsátás mentes üzemeltetés szükséges, hogy a temetőbe látogatókat ne zavarják a benzin- vagy dízelüzemű hangos motorok. A Toro Workman GTX-E típusú elektromos szállítójárművek ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul megfelelnek. Szinte bármely szállítási igényt kielégítenek az egyéni igények szerint összeállítható járművek, amelyek a szállítás mellett a vontatási, hóeltakarítási feladatokat is ellátják. 

 

A temetők környezetének rendbentartására kiemelkedő figyelmet kell fordítani az év minden szakában, így előtérbe kerülnek a halk, környezetbarát berendezések. A Green Machines GM1ze elektromos hulladékfelszedő gép a nap bármely szakában üzemeltethető; zaj kibocsátása nélkül dolgozik. A legszűkebb helyekről is begyűjti a 240 literes (szabvány) konténerbe a hulladékot.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642