Nyerjük meg együtt a választásokat!

Vasútállomás

Az állomás, a peron és a várók, sőt, még a sínek közötti részek is takaríthatók az elektromos erőforrású, hidrosztatikus hajtású, professzionális Green Machines GM1ze elektromos hulladékfelszedő gépekkel. A nap bármely szakában, az utasok között is folyamatosan üzemeltethető a zaj kibocsátása nélkül dolgozó berendezés. Szélessége mindössze 75 cm. Szabvány, 240 literes konténerbe gyűjti a hulladékot. A nagy felületű porszűrő rendszer megakadályozza a por levegőbe történő visszajutását.

 

A speciális, „kétéltű”, közúti és kötött pályán is közlekedhető modellt fejlesztett az Alké elektromos autókat gyártó vállalat. Az egyedi szállítási feladatokhoz olyan jármű áll rendelkezésre, amely a telephelyen történő rakodás után a sínekre hajtva közvetlenül a munkaterületre juttatja el a szükséges eszközöket vagy anyagokat; szállíthatja a szerelőt az esetlegesen meghibásodott mozdonyhoz. A pályaudvaron belüli szállításhoz is kiváló megoldás a zaj- és szennyezőanyag-kibocsátás nélkül működő jármű.

 

Az utánfutóra vagy teherautóra szerelhető TRILO SU 40 lombszívó egység levelek, hulladék, lóürülék és fűnyesedék összegyűjtésére alkalmas. Az anyagot 3,5 méteres tömlő továbbítja a fémborítású, négypengés ventilátorhoz, hogy az felaprítva kerüljön az utánfutóba, ezzel csökkentve az összegyűjtött anyag térfogatát.

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642