Nyerjük meg együtt a választásokat!

Szervíz

Bizonyára Önnek is fontos, hogy a tulajdonában lévő járművet vagy munkaeszközt tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagok és alkatrészek felhasználásával javítsák, tartsák karban.

 

Az Agrolánc Kft. 1990-es alapítása óta szervizeljük kizárólagos joggal forgalmazott termékeinket: Antonio Carraro traktorokatGianni Ferrari gyűjtőtartályos fűnyírókatToro professzionális fűnyíró gépeketTennant (Zöld Gép) professzionális járda- és utcaseprő gépeketClub Car elektromos autókatRinieri ültetvényápoló munkaeszközöket. A gépekhez biztosítjuk a folyamatos alkatrészellátást. A szükséges javításokat elsősorban Fóton, a cég központi telephelyén végezzük. 2011 novemberében került átadásra az Európai Uniós pályázati forrás bevonásával megvalósult új, nyugat-európai színvonalú szervizműhely és alkatrészraktár.

 

Partnerszerviz-hálózatunk az ország több pontján működik; a központi szervizhez kapcsolódva segítik munkánkat. Az alkatrészellátás folyamatos, ami a gyártó cégekkel történő napi kapcsolattartásnak köszönhető. A gyártók a megrendelt alkatrészeket legrövidebb 24 óra alatt (maximum 72 óra - ha Európában nincs raktáron) küldik fóti telephelyünkre. Innen szintén gyorsposta segítségével jut el a felhasználóhoz. A szükséges karbantartásokat és javításokat két felszerelt szervizautó is segíti, melyekkel a helyszínen végezhető el a hiba javítása.

 

Vállaljuk a gépek idény előtti felkészítését, melyet ingyenes állapotfelmérés előz meg.

 

Szerelőink rendszeresen vesznek részt a gyártó cégek által szervezett szerviztanfolyamokon az adott országban vagy központi irodánkban.
Szintén Európai Uniós pályázatnak köszönhetően fejlesztettük az Agrolánc Kft. vállalatirányítási rendszerét, mely megkönnyíti munkánkat, növeli hatékonyságunkat, naprakész információt biztosít.

 

Az elvégzett munkákra és az általunk cserélt alkatrészekre garanciát vállalunk. Garanciális javítás vagy csere esetén - amennyiben a gyári alkatrész általunk lett beszerezve - sem anyag, sem munkadíjat nem számolunk fel!

 

Örömmel vesszük, ha megosztja velünk véleményét tevékenységünkről, kollégáinkról, az elvégzett szervizmunkáról: 

 

Amennyiben javítással kapcsolatban kér tájékoztatást, szervizvezető kollégám készséggel áll rendelkezésére telefonon: 06 27 539 640 / 1 sz. melléken és   illetve az alábbi űrlapon várjuk szerviz-bejelentési igényét.

 

 

Alkatrészrendeléssel kapcsolatban kérem, keresse   (06 20 253 8637),   vagy  kollégáimat, illetve online is elküldheti rendelését.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaz az Agrolánc Kft. csapatának!

 

Szemerei Károly
Ügyvezető igazgató

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642