Nyerjük meg együtt a választásokat!

Reform multifunkcionális gépek

Az Agrolánc Kft. 2021-ben kezdte meg a Boki járművek és kotrógépek, valamint a Motech egytengelyes gépek forgalmazását Magyarországon.

A Reform Boki multifunkcionális eszközhordozó járművek rendkívül sokoldalúak és ideálisak szűk helyeken való változatos munkavégzésre, anyagszállításra. A vezetőfülke évszakhoz igazítható, így egész évben használható.

A kifejezetten a temetőkhöz tervezett Boki kotrógép rendkívül keskeny és kiváló manőverezhető képességgel rendelkezik. A kotrógép teljesítménye és a biztonsági felszereltsége is a legmagasabb követelményeknek felel meg. Keskeny külső szélessége miatt a kézi vezetésű kompakt kotrógép ideálisan alkalmazható azokra a területekre, ahol a nagyon kevés a rendelkezésre álló szabad tér. A háromkerekű kotrógép manőverezhetősége különösen igényes ilyen szűk helyeken is, 83 cm külső szélességével a Boki 2052 tökéletesen átfér a legszűkebb kapukon is.

Reform Boki mini2 e típusú eszközhordozó járművek rendkívül sokoldalúak és ideálisak szűk helyeken való változatos munkavégzésre, anyagszállításra. Kompakt méretei miatt temetőkben, szűk sikátorokban is képes könnyen manőverezni, az első kereke 70 fokban forgatható. A plató 1,5 t terhelhetőséggel rendelkezik. Az akkumulátorok töltése rendkívül korszerű, akár ebédidőben is tölthetők. Teljesen feltöltve akár 9 órányi folyamatos munkavégzést is lehetővé tudnak tenni. A vezetőfülke évszakhoz igazítható, így egész évben használható.

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642