Nyerjük meg együtt a választásokat!

Sportpálya, stadion

A mérkőzések során bekövetkező esetleges sérülések esetén a sportolót speciális kialakítású Club Car elektromos mentőautó szállíthatja. A modern és környezetbarát jármű gyors segítséget nyújt egy-egy sérülés esetén. A berendezés kedvező méreteinek és tömegének köszönhetően felhajthat a stadion gyepfelületére is úgy, hogy abban nem tesz kárt. Az autó életmentő készülékekkel szerelhető fel; gyors megoldást nyújt, a sérültet a baleset helyszínéről akár a menőautóig, sürgős esetben a mentőhelikopterig szállíthatják.

 

Az Allett C34 speciális fűnyírók vágóegységei kazettás kialakításúak, így egy gyors cserével a hengerkéses fűnyíró gyepszellőztetővé, filckiszedővé vagy talajlazító berendezéssé alakítható szerszám használata nélkül, ami praktikus és egyben költséghatékony megoldás, hiszen a különféle művelőfejek működtetéséhez egy alapgépet kell csak beszerezni, hogy a számos gyepfenntartási művelet elvégezhető legyen.

 

Az önjáró, ráülős hengerkéses Toro Reelmaster 3100-D hengerkéses fűnyírókat 3 vágóegységgel szerelik fel, így lényegesen nagyobb a vágásszélességük, mint a tolós változatoknak. A vágási minőségük hasonlóan kiemelkedő, de lényegesen hatékonyabban képesek a sportpálya gyepének nyírására. A nagyobb gépek esetén nemcsak a területteljesítmény fontos, hanem a tömegük, illetve a talajnyomásuk is, hiszen egy felázott gyepben a nehezebb gépek kárt is tehetnek, keréknyomot hagyva a játékfelületen.

 

A Toro ProCore SR54-S gyepszellőztető berendezések használata kiemelkedően fontos feladat a sportpályák üzemeltetése során. Segítségükkel eltüntethető a gyep felszínéről az egészségtelen filcréteg, lazítható a talaj, és szabályozható a gyökérzónába jutó tápanyag valamint a víz mennyisége is.

 

Nézze meg tematikus oldalunkat  is a SPORTPALYAFENNTARTAS.HU -t!

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642