Nyerjük meg együtt a választásokat!

Elektromos töltőállomás

Környezetbarát állomáson környezetbarát seprőgép! Az innovatív lítium-ion akkumulátor garantálja a Green Machines 500ze típusú elektromos seprőgép folyamatos, 8 órán át történő munkavégzését (Tüv Rheinland által tesztelve). A motor 0 % szén-dioxid és károsanyag-kibocsátásának és az alacsony zajszintnek köszönhetően az 500ze modell minden kritériumnak megfelel, hogy zárt térben, zsúfolt környezetben is üzemeljen.

 

A töltőállomások környezetében nagy a gyalogos és túrista forgalom. A biztonásgos üzemeléshez az állomás rendbentartására kiemelkedő figyelmet kell fordítani az év minden szakában, így előtérbe kerülnek a halk, környezetbarát berendezések. A Green Machines GM1ze elektromos hulladékfelszedő gép a nap bármely szakában üzemeltethető; zaj kibocsátása nélkül dolgozik. A legszűkebb helyekről is begyűjti a 240 literes (szabvány) konténerbe a hulladékot.

 

A töltőállomás környezetében található fákkal, bokrokkal és virágágyásokkal tagolt részek gyors, pontos és minőségi nyírására kiváló megoldást nyújtanak a Gianni Ferrai GSR típusú elektromos fűnyírók. A hosszú élettartamra tervezett, megbízható gépek akár 8 órán keresztül is képesek munkát végezni.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642