Nyerjük meg együtt a választásokat!

Kemping, üdülőtelep

Hazánkban is egyre nagyobb figyelmet fordítunk az esztétikum mellett a tiszta és a rendezett környezetre. A nagy kiterjedésű zöldfelületek karbantartása korszerű, a mai kor kihívásainak megfelelő gépekkel és eszközökkel lehetséges. A Toro Z-Master 2000 nulla fordulósugarú professzionális fűnyírók kiváló területteljesítménnyel rendelkeznek. A gépek speciális, robusztus késtengely kialakításnak köszönhetően biztonsággal üzemeltethetők olyan területen is, ahol a nyírás során akadályba ütközhet a fűnyíró asztal. A vágás után egyenletes, egybefüggő, tetszetős felület ad.

 

A Trilo S3 három köbméteres tartályú vákuumos hulladékfelszedő berendezések különlegessége, hogy a seprést végző henger helyére egy százötven centiméter munkaszélességű szárzúzó egység kerülhet, melynek segítségével a lágyszárú növényeket is gond nélkül le tudja vágni. Egy rugós rögzítő rendszer segítségével a kések mindössze húsz perc alatt akár a munkavégzés helyszínén szerszám nélkül is cserélhetők, így a gép karbantartása is egyszerű. A késektől függően levegőztetni is tudja a gyepet, ebben az esetben a kiszedett filcet egyben össze is gyűjti. Ideális választás golfpályák vagy közterület fenntartással foglalkozó cégek számára. Hengerseprűvel felszerelve a Trilo S4 a legnagyobb kiterjedésű zöldterületek, szabadtéri fesztiválok hulladékainak felszedésére is alkalmas.

 

Valódi megoldás a szabdalt területek, parkok, játszóterek, erdős részek minőségi gyepkarbantartására! A speciális Toro LT-F3000 típusú szárzúzó gépen a vágóegységek munkavégzés közben, egymástól függetlenül működtethetők. A kezelő felesleges időveszteség nélkül végezheti munkáját. Kiemelt gyepfelületek kezelésére (pl. sportpálya) a szárzúzó fejek hengerkéses vágóegységre cserélhetők, így hengerkéses fűnyíró gépként üzemel.

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642