Nyerjük meg együtt a választásokat!

Park, kiserdő, játszótér

Valódi megoldás a szabdalt területek, parkok, játszóterek, erdős részek minőségi gyepkarbantartására! A speciális Toro LT-F3000 típusú szárzúzó gépen a vágóegységek munkavégzés közben, egymástól függetlenül működtethetők. A kezelő felesleges időveszteség nélkül végezheti munkáját. Kiemelt gyepfelületek kezelésére (pl. sportpálya) a szárzúzó fejek hengerkéses vágóegységre cserélhetők, így hengerkéses fűnyíró gépként üzemel.

 

A nyírási feladatok mellett további, a gyep egészségét óvó és megőrző művelési technológiák szükségesek, amelyekaGianni Ferrari PG 280 D típusú, multifunkcionális, gyűjtőtartályos fűnyírókkal hatékonyan végezhető. Az alapgéphez gyűjtős, oldal- vagy hátsókidobású, mulcsozó fűnyíró asztalok, filceltávolító, szárzúzó és gyűjtős szárzúzó, lombfelszívó, hengerseprő, tolólap, hómaró és seprő adapterek csatlakoztathatók.

 

A megfordítható kormány-ülés rendszerrel gyártott Antonio Carraro TRX 7800 S típusú traktorok a település multifunkcionális erőgépei, amelyek a különböző munkaeszközök csatlakoztatásával a településen felmerülő valamennyi fenntartási feladatot elvégzik. Az őszi, nagy mennyiségű lehullott – akár nedves, összeállt – leveleket teljes mértékben begyűjti a Trilo S4 vákuumos szívó-lombseprő gép

 

Amennyiben fiatal fákat kell átültetni a parkból, csakis megfelelő mérető földlabdával érdemes nekifogni. A Holmac HZC 38 fakiemelő berendezés kiváló választás a feladatra. Kompakt méretével és gumihevederes járószerkezetével nem tesz kárt a park gyepében sem. Külön előnye a fakiszedő berendezésnek, hogy a járószélessége csökkenthető, így faiskolák is használhatják a keskeny sorok között. Idősebb fák esetén még körültekintőbben kell eljárni, az átültetés folyamata akár éveket is igénybe vehet. A maximális biztonság és kényelme érdekében Dutchman 90 faátültető-gép használata javasolt.

 

Nézze meg tematikus oldalunkat a http://kertepitogepek.hu/ -t is!

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642