Nyerjük meg együtt a választásokat!

Piactér

Az óvárosok, községek piacterein a különböző események lebonyolítása után jelentős mennyiségű, különféle méretű és állagú hulladék keletkezik, amit rövid idő alatt el kell szállítani.  A feladat az Alké ATX 340ED duplafülkés, elektromos hajtású és működésű hulladékszállító járműveivel hatékonyan végezhető. A dupla fülke egyszerre 4 személy szállítását teszi lehetővé.

 

A Trilo S3 három köbméteres tartályú vákuumos tisztító berendezések különlegessége, hogy a seprést végző henger helyére egy százötven centiméter munkaszélességű szárzúzó egység kerülhet, melynek segítségével a lágyszárú növényeket is gond nélkül le tudja vágni. Egy rugós rögzítő rendszer segítségével a kések mindössze húsz perc alatt akár a munkavégzés helyszínén szerszám nélkül is cserélhetők, így a gép karbantartása is egyszerű. A késektől függően levegőztetni is tudja a gyepet, ebben az esetben a kiszedett filcet egyben össze is gyűjti. Ideális választás golfpályák vagy közterület fenntartással foglalkozó cégek számára. Hengerseprűvel felszerelve a Trilo S4 a legnagyobb kiterjedésű zöldterületek, szabadtéri fesztiválok hulladékainak felszedésére is alkalmas. 

 

A szilárd felületű közterületek folyamatosan nagy igénybevételnek vannak kitéve; fenntartásuk is jelentős figyelmet igényel. A Gianni Ferrari PG 280 multifunkcionális alapgépek kefe adapterrel kiegészítve a térkő, beton- vagy aszfalt burkolatok tisztítását végzik. Amennyiben a felszín poros, a szórófejjel felszerelve a vízpermet csökkenti a levegőbe jutó por mennyiségét.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642