Nyerjük meg együtt a választásokat!

Szállodák, fogadók, vendégházak

A szilárd burkolatú felületek tiszta, pormentes állapotban tartására nyújt megoldást a Gianni Ferrari PG 280 D típusú multifunkcionális seprőgép. A járdafelületek és utak takarítása mellett a műfüves sportpályák seprése is elvégezhető e modellekkel. További munkaeszközökkel kiegészítve a vendéglátó helyek füves területei is karbantarthatók a PG gépekkel.

 

A vendégek környezetbarát szállítására Amerika elsőszámú elektromos autói, a Club Car gyár Villager típusú járművei nyújtanak megoldást. A modellek számos változatban, a szolgáltató intézmények igényeinek megfelelően készülnek. A szennyezőanyag-kibocsátás nélkül üzemelő járművek belső térben is közlekedhetnek. Fagylaltos, étel- és italszállító, biztonsági- és mentőautókat is gyárt a Club Car vállalat.  

 

A kiterjedt zöldterületek nyírásához nagyteljesítményű, ráülős berendezések szükségesek, amelyek lehetőség szerint további eszközökkel bővíthetők. A Toro Groundsmaster 360 körkéses fűnyíró gépek 183 cm munkaszélességével az igényes, ám kiterjedt zöldterületek is hatékonyan karbantarthatók. Az alapgép gyűjtőtartállyal, továbbá fűthető fülkével és tolólappal is felszerelhető, melyek segítségével a járdaburkolatok és útfelületek hó eltakarítására is használható.  

 

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642