Nyerjük meg együtt a választásokat!

Lakótelepek

A járdák melletti füves területek, a virágágyások, a fák és egyéb tereptárgyak is tökéletesen körbenyírhatók a hátsókerék-kormányzású, kiválóan manőverezhető Gianni Ferrari PG 280 4WD multifunkcionális fűnyíróval. A begyűjtött kaszálékot magasürítéssel közvetlenül konténerbe vagy pótkocsira üríti. A fűnyíró vizsgáztatva, rendszámtáblával ellátva részt vehet a közúti közlekedésben.

 

A gyepfelületek rendszeres (akár napi szintű) nyírásával nincs szükség a kaszálék gyűjtésére; minimális vágás esetén a nyesedék visszajut a fűszálak közé, ami tápanyagul szolgál a növény számára. A nulla fordulósugarú Toro Z-Master 7000 fűnyíró gépek szabadalmazott Toro® Recycler® mulcsozó vágórendszere egyenletes, tetszetős vágás utáni felület ad. Az erős motor, a robusztus felépítés az iparág egyik legstabilabb berendezését adja.

 

Az új típusú Toro Power Plex akkumulátoros levélfújóval hatékonyan lehet eltávolítani a leveleket és tisztán tartani a lakások járófelületeit valamint a kocsibeállókat. Egyszerű kezelhetősége és könnyedsége miatt (mindösszesen 3,8 kg) akár egy kézzel is kényelmesen üzemeltethető. A már említett szűkítő berendezésen, az akkumulátoron és a töltőn kívül a géphez tartozik még egy eresztisztító berendezés is, mely segítségével a magas ereszcsatornából tudjuk kifújni a leveleket.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642