Nyerjük meg együtt a választásokat!

Külterületek

A külterületek gyommentesítésére, a kedvező időjárási körülmények esetén gyorsan magasba szökő növények nyírására hatékony berendezések szükségesek. Az Antonio Carraro TONY 10900 R okos traktor szinte magától, szükség esetén a gépkezelőt felülbírálva működik annak érdekében, hogy védje a traktor állapotát és üzemanyagot takarítson meg.  Nagy teljesítményű, nagy munkaszélességű eszközök működtetésére alkalmas, így gyorsan végez a fenntartási feladatokkal. A megfordítható menetirányú traktoron a tolt szárzúzó vagy rézsűkasza pontosan és biztonságosan üzemeltethető.

 

Extrém területek esetén, ahol hagyományos géppel nem végezhető karbantartás vagy olyan területeken, amelyek nehezen közelíthetők meg, kiváló megoldást jelentenek a távirányítású gépek. A McConnel Robocut távirányítású rézsűjáró gépek szárzúzó eszközzel szerelve akár 55 fokos lejtőn is elvégzik a nyírási feladatokat; több mint 20 további adapterrel egészíthetők ki.

 

A Gianni Ferrari Turboloader multifunkcionális, teleszkópos, törzscsuklós rakodó számos adapterével elvégzi a szállítási és rakodási, a fűnyírási és szárzúzási, a földmozgatási és földmegmunkálási feladatokat; tereprendezést, tuskómarást; a hó- és síkosság-mentesítést. A kényelmes, légrugós üléssel szerelt ergonómikus kivitelezés egész napos munkavégzést tesz lehetővé. Fűthető fülkével felszerelve a gépkezelő védett az időjárás káros hatásai ellen.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642