Nyerjük meg együtt a választásokat!

Árokpartok, gátak, csatornaszegélyek

A Gianni Ferrari Turboloader multifunkcionális, teleszkópos, törzscsuklós rakodó számos adapterével elvégzi a szállítási és rakodási, a fűnyírási és szárzúzási, a földmozgatási és földmegmunkálási feladatokat; tereprendezést, tuskómarást; a hó- és síkosság-mentesítést. A kényelmes, légrugós üléssel szerelt ergonómikus kivitelezés egész napos munkavégzést tesz lehetővé.Fűthető fülkével felszerelve a gépkezelő védett az időjárás káros hatásai ellen.  

 

A külterületek gyommentesítésére, a kedvező időjárási körülmények esetén gyorsan magasba szökő növények nyírására hatékony berendezések szükségesek. Az Antonio Carraro TONY 10900 R okos traktor szinte magától, szükség esetén a gépkezelőt felülbírálva működik annak érdekében, hogy védje a traktor állapotát és üzemanyagot takarítson meg.  Nagy teljesítményű, nagy munkaszélességű eszközök működtetésére alkalmas, így gyorsan végez a fenntartási feladatokkal. A megfordítható menetirányú traktoron a tolt szárzúzó vagy rézsűkasza pontosan és biztonságosan üzemeltethető.

 

Az árokpartok rendszeres karbantartására több szempontból is kényes művelet és a legtöbb rézsűnyíró gép vagy erőgépre szerelt kaszáló adapterek megfelelő gémkinyúlással alkalmasak a feladat evégzésére. Azonban biztonsági szempontból mindig megvan az a veszély, hogy az erőgép kezelője közelebb és közelebb megy a rézsű széléhez a precízebb munka érdekében és a végén a trakor is meg a kezelő is az árokban kötnek ki. Ez  különösen akkor jelenthet nagyobb kockázatot, ha az árok mélyén még nem elhanyagolható mélységű víz is található. Ezt azonban egy egyszerű nézőpontváltással orvosolni lehet: szálljunk vízre az OSMA árokpart és meder karbantartó hajóval!

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642