Nyerjük meg együtt a választásokat!

Településközpont, kiemelt területek

A szilárd burkolatok takarítása a napi szintű feladatatok közé tartozik.  A hulladék sepréséhez és az útburkolatra került különféle szennyeződés eltávolításához nagy teljesítményű, professzionális gépek szükségesek. A Mathieu vállalat Azura típusúkörnyezetbarát, multifunkcionális seprőgépei különleges kialakítású  seprőrendszerrel, a 3. kefe vagy a súroló adapter alkalmazásával, továbbá a hó- és síkosság-mentesítő eszközökkel a település nélkülözhetetlen gépei.

 

Hazánk történelmi városközpontjait, belvárosait számos turista látogatja; a lakosok gyalogosforgalma is jelentős. Kiemelkedő figyelmet kell fordítani e területek tisztaságra, amelyhez környezetbarát berendezések használata szükséges. A Green Machines GM1ze elektromos hulladékfelszedő gép a nap bármely szakában üzemeltethető; zaj kibocsátása nélkül dolgozik. A legszűkebb helyekről is begyűjti a 240 literes (szabvány) konténerbe a hulladékot.

 

Számos település belvárosában a személy- és teherszállítási feladatokat az egészség és a környezet megóvása érdekében kizárólag 0 % szén-dioxid kibocsátású járművekkel engedélyezik. Az Alke ATX 320E elektromos szállítójárművek különféle változatban és felszereltséggel készülnek, amelyek különböző felhasználási területeken valósítják meg a szállítási feladatokat – akár beltéren is üzemeltethetők!

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642