Nyerjük meg együtt a választásokat!

Napelem telepek

A település energiatakarékos üzemeltetéshez hozzájáruló napelemeknek már fél- háromnegyed-év alatt akár 50%-kal is csökkenhet a teljesítmény-leadásuk, ha nincsenek megfelelően tisztítva. A legnagyobb kárt a por, illetve az esetenként előforduló sáros eső okozza. Ide tartozik még a lehulló levél, virágszirom és állati ürülék. A rendszeres tisztításhoz az automata vagy félautomata SOLAR berendezések javasoltak, amelyek letakarítják a kollektorok felületét. Érdemes rendszeresen átnézni, hogy nincs-e sérülés az üvegen. 

 

A Barbieri olasz gyártó, mely prémium kategóriás egytengelyes berendezéseiről ismert, most kifejlesztette a távirányítású XRot modellt, mely egy 10 lóerős körkéses rézsűkaszáló berendezés. Rendkívül alacsony tömege miatt nem tesz kárt a rézsűkben, sőt a fordulók közben sem, hiszen hátrafelé is képes munkát végezni. Biztonságos és hatékony berendezés mely a legnehezebben művelhető területek ápolására is alkalmas és szállítási költsége nagyságrendekkel alacsonyabb egy hagyományos, hasonló típusú gépénél. 

 

Az Alké ATX 340E elektromos autói számos variációban készülnek, amelyek a repterek teher- és személyszállítási feladatait is mind megoldják: 2 vagy 4 személy, csomagok vagy akár élelmiszer szállítását. Egyes modellek különösen veszélyes környezetben is közlekedhetnek - robbanásbiztos minősítéssel rendelkeznek – közvetlenül a repülőgép mellé hajthatnak.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642