Nyerjük meg együtt a választásokat!

Utak, utcák, járdák

A szilárd felületű közlekedési felületek folyamatosan nagy igénybevételnek vannak kitéve; fenntartásuk is jelentős figyelmet igényel. A Gianni Ferrari PG 280 multifunkcionális alapgépek kefe adapterrel kiegészítve a térkő, beton- vagy aszfalt burkolatok tisztítását végzik. Amennyiben a felszín poros, a szórófejjel felszerelve a vízpermet csökkenti a levegőbe jutó por mennyiségét.

 

A keskeny járdák, sétányok szilárd burkolatainak takarítására speciális, kisméretű, de professzionális, Green Machines 424 HS Zöld Gépek szükségesek. A seprés mellett a hosszú felszívó csőnek köszönhetően a terek szűkebb részeinek – padok alatt, virágágyások mögött, hulladékgyűjtők, tereptárgyak körül - hatékony takarítását is elvégzik.  A kétszintű szűrőrendszer a légáramból kivonja a port, így tiszta levegő jut vissza a környezetbe.

 

Téli időszakban a járdák és az utak hómentesítése a kényelmes, biztonságos és pontos munkavégzésű, megfordítható kormány-ülés rendszerű erőgépekkel, az Antonio CarraroTTR 4400 HST típusú,hidrosztatikus-hajtású traktorokkal oldható meg, amelyekhez Bonatti LSN típusú,hidraulikus állítású tolólapcsatlakoztatható.

Termékek

Agrolánc Kft. | Székhely: 2151 Fót Jedlik Ányos utca 35. | E-mail:  |  Telefonszám: 06-27/539-640, 06-27/539-641, 06-27/539-642